Digi-offerte

Bij Van Gastel Digitaal kiest u voor de voordelige standaard akten en de efficiŽnte wijze van digitale afwikkeling van het Van Gastel Digitaal pakket. Via Van Gastel Digitaal wordt uw dossier grotendeels geautomatiseerd afgewikkeld en verloopt de communicatie digitaal. U ontvangt geen post maar uitsluitend e-mail. Voor de ondertekening ontvangen wij u uiteraard wel graag op ons makkelijk bereikbare kantoor in Vlaardingen. Door deze efficiŽnte wijze van afwikkeling profiteert u van het scherpe Van Gastel Digitaal tarief.

In sommige gevallen kan het beter zijn om niet voor geautomatiseerde afwikkeling via Van Gastel Digitaal te kiezen maar contact op te nemen met ons kantoor om uw situatie te bespreken en te bekijken wat Van Gastel Notarissen voor u kan betekenen en welke kosten persoonlijke begeleiding en advisering met een op maat gemaakte akte met zich meebrengt.

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt een offerte Van Gastel Digitaal zodat u de scherpe prijzen ziet voor akten van een dossier met standaard uitgangspunten. Deze offerte geldt uitsluitend voor Van Gastel Digitaal en onder toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden en de Van Gastel Digitaal Voorwaarden. Deze voorwaarden worden met de offerte meegestuurd.